Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Három Királyfi

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.
Mozgalmunk működése önkéntesek munkájára támaszkodik.
Amennyiben egyetért céljainkkal és hasznosnak találja tevékenységünket, kérjük támogassa azokat.TOVÁBB

Archívum >  

Családbarát Munkahely pályázat 2015

Családbarát Munkahely pályázat 2015

"Most ötödik alkalommal, megújult formában írtuk ki a Családbarát munkahely pályázatot. A lebonyolításában a tervezett gyerekek megszületését támogató Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom van a segítségünkre. Ők segítenek például abban, hogyan kell jó pályázatot összeállítani, mik azok a szempontok, amikre érdemes odafigyelni, ha családbarát munkahelyet szeretnének megvalósítani, ismertetik a korábbi évek jó gyakorlatait. A beérkezett pályázatot értékelésében is részt vesznek és a cím odaítélése után monitorozzák a nyerteseket: nézik azt, hogy valóban úgy valósultak-e meg a projektek, ahogy a pályázatokban szerepeltek, és valóban segítik ezek az ott dolgozókat" - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Novák Katalin hozzátette: "ebben az évben több mint duplájára nőtt a pályázati keretösszeg, eddig 23 millió forintot tudtunk erre a célra fordítani, idén ezt több mint kétszeresére, 50 millió forintra emeltük. Nőtt a legnagyobb pályázható összeg is, eddig ez 1,5 millió forint volt, most 3 millió a plafon." Forrás : http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-702911

A pályázat támogatni kívánja azokat a családbarát munkahelyi gyakorlatokat és politikákat, a munka és családi élet összehangolását elősegítő intézkedéseket és fejlesztéseket, melyek hozzájárulnak e cél hatékony megvalósulásához. A pályázat nyertesei jogosulttá válnak a „Családbarát Munkahely” cím használatára is a támogatási szerződésben meghatározott feltételek szerint.

A pályázatok támogatására 50.000.000 Ft áll rendelkezésre.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2015. március 31.

Pályázati dokumentáció itt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Következő >