Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Családbarát Vállalat MENTOR SZERVEZETEK

A Családbarát Vállalat Mentor Szervezet partnerségre a Mozgalom Vezetése hívja meg a vállalatot az alábbi szempontok figyelembevételével:

  • a szervezet emberarcú és családbarát szervezeti kultúrája példaértékű és a vállalat vezetése elkötelezett ennek fenntartása és fejlesztése mellett
  • a vállalat erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a családbarát jó gyakorlatok elterjedjenek Magyarországon, ebben együttműködik a Mozgalommal (Balansz Program)

A Családbarát Vállalat Mentor Szervezet partnerség semmilyen tagdíjhoz, vagy támogatói adományhoz nem köthető, azzal meg nem szerezhető.

A Családbarát Vállalat Mentor Szervezet cím adományozásával a Mozgalom az ember- és családbarát kultúrát teremtő kiemelkedő szakmai teljesítményt és a példa értékű, felelős munkáltatói szerepvállalást ismeri el.

CSALÁDBARÁT VÁLLALAT MENTOR SZERVEZETEINK:

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz Partnerségi Programjában olyan vállalatok vesznek részt, akik korábbi családbarát vállalat pályázatainkra jelentkeztek. Évek óta aktív kapcsolatot ápolunk ezekkel a vállalatokkal és azt tapasztaltuk, hogy vannak közöttük olyanok, akik már nem csak maguk működnek család- és emberbarát közösségként (szervezetként), hanem időt, energiát fektetnek abba, hogy ezt a szemléletet és a náluk bevált jó gyakorlatokat más vállalatokkal megosszák.
Ebben a Mozgalom támogatja őket a rendelkezésére álló eszközeivel, és ebben a „misszióban” őket természetes társainknak érezzük, ezért adományozzuk 2016 óta a Családbarát Vállalat Mentor Szervezet címet.

A CSALÁDBARÁT VÁLLALAT STRATÉGIAI PARTNERSÉG RÉSZLETES TARTALMA ITT OLVASHATÓ