Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Családbarát Jó-gyakorlat adatbázis

Családbarát jó-gyakorlat adatbázist fejleszt a Balansz Partnerség keretében a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

A kezdeményezés a munkáltatók számára összegyűjtött szakmai információkkal kíván segíteni, a munkavállalók pedig az egyes jó-gyakorlatokat már meghonosító vállalatok között böngészehetnek majd, vagy rákereshetnek egy-egy vállalatra, hogy hányféle intézkedés él adott szervezeti kultúrában.

Egy-egy jó-gyakorlatot vállalati szakemberekkel együttműködve dolgoznak ki. A  összefoglaló tartalmazza azokat a legfontosabb alapvetéseket, lépéseket és - ha lehet - hozzávetőleges költségeket, melyek segítségével egy érdeklődő vállalat könnyebben hozzá tud kezdeni adott intézkedés bevezetéséhez.

Az adatbázis béta verziója megtekinthető itt.


Családbarát Vállalat Gálaest
2015 november 17-én a BMC-ben a Családbarát Vállalat Díjak átadása

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, idén első alkalommal szervezi meg Családbarát Vállalat Gálaestjét 2015 november 17-én a BMC-ben.

A gálaesten átadjuk a Családbarát Vállalat Díjat, azon kis-, közép-, és nagyvállalatoknak, akik nap, mint nap tesznek azért, hogy támogassák a gyermekvállalást, segítsék kisgyermekes munkavállalóikat és kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet alakítsanak ki! 

Vendégeinket, a Családbarát Vállalat Díjra pályázó vállalatok és Magyarország nagyvállalatainak vezetőit különleges menüsorral várjuk. Az óvodából más formában jól ismert ételeket Szalai László, „Sergio” álmodta újra erre az estére. A gála sztárvendégei a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatóból ismert fiatal művészek. A műsorvezető: Süveges Gergő.

Az esemény fővédnökei: Dr. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Prof. Dr. Bagdy Emőke, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus