Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Három Királyfi

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.
Mozgalmunk működése önkéntesek munkájára támaszkodik.
Amennyiben egyetért céljainkkal és hasznosnak találja tevékenységünket, kérjük támogassa azokat.TOVÁBB

Hírek

images/hirek/thumbnails/logo_kozepes_2016_kicsi.png

Legyen az Ön szervezete AZ ÉV CSALÁDBARÁT VÁLLALATA 2016-ban!

Az év családbarát kis-,közepes-, és nagyvállalatát 2016 novemberében a Családbarát Gálán hirdetjük ki ünnepélyes keretek között.
Emellett a szakmai zsűri által érdemesnek ítélt vállalatok megkapják a „Családbarát Vállalat” címet.

Tovább

 
images/hirek/thumbnails/csaladbarat_munkahely_logoja.png

Átadta az EMMI a Családbarát Munkahely díjakat

2016-ban is átadták a kormányzat által kiírt Családbarát Munkahely pályázat díjakat. A hagyományoknak megfelelően költségvetési szervek, kis-, közepes- és nagyvállalatok pályázhattak. A tavalyihoz hasonlóan idén is voltak szervezetek, akik pénzt nem, de a Családbarát Munkahely elsimerést megkapták.

Tovább

 
images/hirek/thumbnails/picjumbo.com_img_6772.jpg

Megjelent a közlönyben a részletes, új szabályozás a vállalati bölcsődékkel kapcsolatban

A vállalati bölcsőde nem csak munkáltató- és munkavállaló-barát megoldás a napközbeni gyermekmegőrzésre. Hanem a vállalati hangulatot is javítja:
"Sok morózusnak induló megbeszélést terelt jó mederbe, amikor partnerünk meglátta a gyerekeket a vállalat udvarán, játszani." - mesélte nekünk egyik Családbarát Vállalat Díjazottunk

Az új szabályozásról itt olvashat:
KOZLONY

Tovább

 
images/hirek/thumbnails/id_10088169.jpg

Családbarát jó-gyakorlat adatbázis

Családbarát jó-gyakorlat adatbázist fejleszt a Balansz Partnerség keretében a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

A kezdeményezés a munkáltatók számára összegyűjtött szakmai információkkal kíván segíteni, a munkavállalók pedig az egyes jó-gyakorlatokat már meghonosító vállalatok között böngészehetnek majd, vagy rákereshetnek egy-egy vállalatra, hogy hányféle intézkedés él adott szervezeti kultúrában.

Egy-egy jó-gyakorlatot vállalati szakemberekkel együttműködve dolgoznak ki. A  összefoglaló tartalmazza azokat a legfontosabb alapvetéseket, lépéseket és - ha lehet - hozzávetőleges költségeket, melyek segítségével egy érdeklődő vállalat könnyebben hozzá tud kezdeni adott intézkedés bevezetéséhez.

Az adatbázis béta verziója megtekinthető itt.

Tovább

 
images/hirek/thumbnails/boldog_businessman.jpg

Családbarát Vállalat Jó Gyakorlatok megbeszélés

Tudásmegosztás: Kismamák és kispapák sikeres visszaintegrálása a szervezetbe és az önkéntesség szerepe és ereje a vállalaton belül

Vendéglátónk: K&H Bank, 2016-05-06 09:30

Vendégünk lesz három olyan vállalat (GE, K&H, Telekom), ahol a kulcsmunkatársak nagy arányban térnek vissza sikeresen hosszabb távollét után is a munkahelyükre.
Szakértőnk többek között arra is rámutat, milyen kiaknázatlan lehetőség ez a terület a kkv szektor számára is a fenntartható fejlődés biztosítására.

REGISZTRÁCIÓ

Meghívó és program

Tovább