Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Konkrét gyakorlatok, sikertörténetek:

Az almenükben található konkrét ötletek segítségével megírhatják saját sikertörténetüket.

Osszák meg velünk az Önök vállalatánál történt intézedéseket és az ezek nyomán tapasztalt változásokat, jó gyakorlatokat!
Nagy érdeklődéssel várunk minden olyan ötletet, melyeknek nem igazán volt költség vonzata mégis komoly ösztönzést jelentett a vállalton belül.

E-mail címünk: balansz@haromkiralyfi.hu

Érdekességek:

Dániában egy utazási iroda sajátos módját választotta a CSR-nak (Társadalmi felelősségvállás), akciót hirdettek a népesség csökkenés mérséklésére. (2014.04.14.)
Kutatásokra hivatkozva megállapították, hogy sokkal aktívabb a házastársak /párok szexuális élete nyaralások alkalmával és nagyon sok gyermek születik ezekből a kirándulásokból. "Do it for Denmark!" (Csináld Dániáért!) címen akciót hirdetnek Dán pároknak, akik a nő termékeny idejében foglalnak le városi utakat. Amennyiben pozitív terhességi teszt fotójával tudják igazolni a kirándulás sikerét, nagy értékű baba kelengyét és családi üdülést nyerhetnek a születő családok.
Mindenképpen újszerű a kezdeményezés és nem kétséges, hogy a vállalat nagy figyelmet kapott ezzel az akciójával. A formabontó program honlapja megtalálható itt.