Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Balansz Partnerségi Program

A Balansz Partnerségi Program célja hogy egyre több munkaközösség egyre inkább családbaráttá váljon.

A családbarát szemléletre a munkáltatók is figyeljenek oda, ez legyen érték a vállalatok számára, építsék be ezt is a CSR stratégiájukba. A jó gyakorlatokat ismerjék meg minél többen, keressük az olyan vállalati példákat, melyek megfelelő vezetői szemlélettel támogatják a gyermekvállalást.

A Programról

Balansz tudásmegosztás, találkozási pontok, workshopok- 2016

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében programok, tréningek, találkozási lehetőségek állnak a Balansz Partnerségi Programban résztvevő szervezetek rendelkezésére. A kitűzött cél ezzel, hogy az út elején lévő és a már példamutató gyakorlatokkal rendelkező vállalatok ötletet és inspirációt kapjanak avatott szakemberek és az egymással való találkozások által.

 

A Program keretében a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom HR és tanácsadói területen dolgozó szakemberei segítségével:

  • a Programban résztvevő szervezetek számára segítséget nyújt, szakmai tanácsadással segíti őket a családbaráttá válás elérésében
  • segíti a családbaráttá vált szervezeteket a továbbfejlődésben
  • monitoring tevékenységet folytat a családbarát munkahelyek tekintetében
  • lehetőséget teremt a családbarát szemléletű vagy azzá válni szándékozó vállalatok számára, hogy egymással találkozzanak, teret ad a jó gyakorlatok megosztására és azok terjesztésére