Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Három Királyfi

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.
Mozgalmunk működése önkéntesek munkájára támaszkodik.
Amennyiben egyetért céljainkkal és hasznosnak találja tevékenységünket, kérjük támogassa azokat.TOVÁBB

Az Év Családbarát Vállalata díj

/régen: Családbarát Vállalat díj/
adományozó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy a fiatalok karrierterveik mellett, a gyermekvállalással kapcsolatos álmaikat is megvalósíthassák. Ezt sok esetben a munka‑magánélet egyensúly hiánya nehezíti. A 2013-ban alapított díjjal a Mozgalom felhívja a figyelmet ennek fontosságára és azokra a szervezetekre, amelyeknél a családbarát szemlélet már a vállalati kultúra része.

NYERTESEINK 2013-2016 között:

A DÍJ

"Az Év Családbarát Vállalata" díjat olyan vállalatoknak ítéli oda a Mozgalom az általa felkért szakmai zsűri előterjesztése alapján, akik családbarát vállalati kultúrájukkal példaként szolgálhatnak, kiemelkedően fontosnak tartják a kisgyermekes munkavállalók támogatását, a gyermekvállalást, a kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet, valamint jövőbeli céljaik között fontos szerephez jut a családbarát működés kialakítása és fenntartása, fejlesztése.
Különdíjakkal értékeljük a kategória győztesek mellett a szakmai zsűri előterjesztése alapján az újszerű ötleteket, egyedi megoldásokat .
Emellett a szakmai zsűri által érdemesnek ítélt vállalatok megkapják a „Családbarát Vállalat” címet.
Családbarát Vállalat 2016 címet kaptak: BPO Audit TAX Kft., Bringóhintó Kft., BT Roc Kft., Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Helló Anyu, Családbarát Város Szociális Szövetkezet, Numil Hungary Kft., Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft., Webstar Csoport Kft., ZF Hungária Kft.

CSALÁDBARÁT VÁLLALAT GÁLA

2015 óta a díjat a Családbarát Vállalat Gálán adjuk át. Ezzel szeretnénk hangsúlyozni a téma fontosságát és méltóképpen megmutatni annak a munkának a fotosságát, amit a családbarát kultúrájú vállalatok végeznek.

KÉPGALÉRIA 2016

KÉPGALÉRIA 2015

CSALÁDBARÁT VÁLLALAT - MENTOR SZERVEZETEK

Szintén 2016-tól kiemelt Családbarát Vállalat Stratégiai Partnerséget kötött a Mozgalom olyan Családbarát Vállalat díjjal rendelkező szerevezettekkel, akik saját erejükből a családbarát szemlélet magyarországi elterjedéséért is erőfeszítéseket tesznek.

MENTOR SZERVEZETEK 2016-ban:

BALANSZ PARTNERSÉG

A pályázatra jelentkező vállalatok a Balansz Partnerség keretében számos szakmai programon, találkozón és konferencián vehetnek részt a Mozgalom jóvoltából, és megmutathatják jó gyakorlataikat, hogy a családbarát szemlélet mind jobban elterjedhessen a vállalatok között.

A díj a közösségi médiában:

 


Családbarát Munkahely Díj

adományozó: kormányzat /EMMI/

2016-ban is átadták a kormányzat által kiírt Családbarát Munkahely pályázat díjakat. A hagyományoknak megfelelően költségvetési szervek, kis-, közepes- és nagyvállalatok pályázhattak. A tavalyihoz hasonlóan idén is voltak szervezetek, akik pénzt nem, de a Családbarát Munkahely elsimerést megkapták.

A VERSENYSZFÉRA DÍJAZOTTJAI

A teljes lista közzététele az NCSSZI oldalán található