Munka-magánélet egyensúly
Gyakorlati információk munkáltatóknak és munkavállalóknak

Három Királyfi

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.
Mozgalmunk működése önkéntesek munkájára támaszkodik.
Amennyiben egyetért céljainkkal és hasznosnak találja tevékenységünket, kérjük támogassa azokat.TOVÁBB

Családbarát Vállalat Gálaest 2016

A gálaesten adtuk át az Év Családbarát Vállalata 2016 díjat, azon kis-, közép-, és nagyvállalatoknak, akik nap, mint nap tesznek azért, hogy támogassák a gyermekvállalást, segítsék kisgyermekes munkavállalóikat és egy kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet alakítsanak ki.

Az Év Családbarát Vállalata 2016 díjat kisvállalat kategóriában a Webstar Csoport Kft., közepes vállalat kategóriában a Numil (Nutricia) Hungary Kft., nagyvállalat kategóriában pedig a BT Roc Kft. vihette haza.

Mentor szervezetek: GE Magyarország Kft, ingtlan.com, K&H Bank Zrt, Magyar Telekom Nyrt, ProLabora Kft

Különdíj: Helló Anyu, Családbarát Város Szociális Szövetkezet, Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft. Videó különdíj: MOL Nyrt.

Családbarát Vállalat címet kaptak: BPO Audit TAX Kft., Bringóhintó Kft., BT Roc Kft., Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Helló Anyu, Családbarát Város Szociális Szövetkezet, Numil Hungary Kft., Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft., Webstar Csoport Kft., ZF Hungária Kft.

A gálán rövid beszédet mondott: Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Prof. Dr. Bagdy Emőke, pszichológus, Jörg Bauer, a GE vezérigazgatója, Végh József, a K&H Bank HR igazgatója, Windisch László a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, valamint Balogh László, az ingatlan.com, igazgatósági tagja.

A rendezvény fővédnökei

Prof. Dr. Bagdy Emőke - a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus
Dr. Seszták Miklós - nemzeti fejlesztési miniszter

További képek ITT.